неделя, 19 февруари 2012 г.

Тори Девито: "Не трябва да вярвате на семейство Хастингс."

Мелиса Хастингс (Тори Девито) се завръща в следващия епизод на "Малки Сладки Лъжкини". Нещата определено ще бъдат неприятни, а по-голямата сестра е все още бременна. Дали бебето ще се роди в скоро време? "Това е въпроса, на който бих искала да отговоря." Казва Тори. "Толкова колкото обичам да нося този бременен корем съм любопитна".


Тя най-малко трябва да се бърка в нещата на Спенсър, нали? Те ще изглеждат доста общителни. "Мисля, че то винаги върви напред-назад." Казва тя за сестрите. "Но когато те са по-нагоре и по-нагоре, ти започваш да се чудиш: истина ли е това? Дали това наистина се случва или е наистина хубаво, защото те се нуждаят една от друга?  Не трябва да вярвате на семейство Хастингс дори родителите да са подли малки дяволчета.


"Когато за пръв път прочетох сценария, аз си казах: ' Това е различно. Аз обикновено играя психопати, но това момиче е просто един съвършен студент по право.' И тогава, когато се разкриват още неща за нея, разбрах, че тя е наистина луда. Тя има толкова много лица и връзката между нея и сестра й е винаги много емоционална. Аз никога не бих искала да бъда част от тяхното семейство в истинския живот."



Няма коментари:

Публикуване на коментар